Kdo smo? Naše podjetje je kolektiv profesionalnih, odločnih in ciljno usmerjenih ljudi.

Niteo,d.o.o. je slovensko podjetje.
Od leta 2009 že uspešno sodelujemo s številnimi velikimi trgovskimi verigami v naši regiji, kot so DM Slovenija, DM Srbija, DM Bosna, Tuš Slovenija, E. Leclerc Slovenija, Rossmann Polland, Lilly Drogerie Srbija, Lilly Drogerie Bolgarija, Kuča Hemije Montenegro, itd. Poslujemo pa tudi z različnimi spletnimi trgovinami
(https://www.spleticna.si, https://www.lijepa.hr, https://www.ekupi.hr/, https://bazzar.hr/, https://www.abrakadabra.com, https://www.parfimo.it/,…).

 Naša glavna ponudba so dišave in kozmetika. Podjetjem, s katerimi sodelujemo, pomagamo pri doseganju njihovih poslovnih ciljev. Poslujemo z največjimi dobavitelji v Evropi in smo uradni distributer številnih blagovnih znamk, kot so XPEL, Dermacol, Corsair.

 V desetih letih našega poslovanja smo pridobili veliko znanja in izkušenj za uspešno delo z velikimi verigami in e-trgovci. Zaradi jasnih ciljev, dobre komunikacije, ustreznega vodstva in medsebojnega sodelovanja odlično sodelujemo s podjetji.

 

Kot lastnik Nitea ima vse niti poslovanja v svojih rokah, pri tem pa mu pomaga odlična ženska ekipa. Svoje znanje je desetletja kalil v vodilnih svetovnih korporacijah, kjer je pridobil ogromno izkušenj. Leta je 2009 stopil na samostojno poslovno pot. Odlikujejo ga odlične vodstvene in pogajalske sposobnosti, razmišljanje izven okvirjev ter izjemno strokovno znanje. Njegove najmočnejše odlike so korektni podjetniški nasveti, ohranjanje mirnih živcev v stresnih situacijah ter izvirno reševanje izzivov .

Moto: There are no obsticles, only challenges.

Dejan Žgalin

CEO / Owner

 

Njena glavna strast so prodaja, kozmetika, dišave in blagovne znamke, povezane z lepoto. Vse to združuje in povezuje na svoji poklicni poti, ki jo je začela kot trainer za vodilne luksuzne kozmetične znamke,  nadaljevala pa kot produktni vodja. Leta 2007 se je pridružila mednarodni drogerijski verigi, kjer je prevzela vodenje poslovalnic v vlogi operativne vodje. Leta 2009 se je kot projektna vodja pridružila podjetju Niteo, danes pa jo najdemo na mestu prodajne direktorice. 

Moto: Goal oriented person- eagger to learn new things.


Maruša Slapničar

Sales director

Že od nekdaj je predana kozmetičnemu svetu, zato je svojo kariero pričela kot vizažiska in življenje posvetila svoji strasti – svetu lepote. Kasneje je svojo pot nadaljevala na področju kozmetičnih blagovnih znamk kot brand manager. Njena najbolj izrazita lastnost je optimizem. Uspešna je v prodaji in je s svojo strokovnostjo in znanjem vedno na voljo kupcem. Poskuša zadovoljiti še tako zahtevne želje.

Moto: Never give up and always look on the bright side of life.

Katarina Berisha

BRAND MANAGER

Svojo pot je pričela v administraciji in jo uspešno nadaljevala z nadgrajevanjem znanja iz logistike ter operativnih procesov. Odlikujejo jo izjemno tehnično znanje in organizacija celotnega administrativnega ter logističnega procesa. Je ženska mnogih talentov. Predana je svojemu delu in vedno pripravljena pomagati. 

Moto: I really like doing good work and working with good people – that’s the thing that drives me.

 

Anka Jere

Sales & logistics assistant